S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

 


Úvod »JAPONSKÉ NOŽE» Kuchařský nůž Takeshi Saji 240 mm


        

Kuchařský nůž Takeshi Saji 240 mm


4x
SKLADEM

 

Dostupnost: Skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 11.05.2024 do 17:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 18:00
Číslo produktu: JPN 3
Dostupnost:
Naše cena bez DPH : 9 744 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
11 790 Kč

do košíku:
  ks  

Kuchařský nůž Gyuto/Chef Takeshi Saji SRS13

 

Série Takeshi Saji SRS13 Mirror Hammered má čepele se vzorem Square-Hammer s jádrem z mikrokarbidové nerezové oceli SRS13 pro profesionály, která poskytuje vynikající odolnost proti korozi a dlouhou životnost hrany, stejně jako její krásu a jedinečný design.

Tsuchime Finish (koncová úprava kladivem) 

 

 

Povrch čepele je zrcadlově upravený pro zvýraznění tepané textury pro větší eleganci. Stylová rukojeť nože je ručně vyrobena z vyztuženého laminátového dřeva (dřevo pakka) s nerezovým čepelem, které je voděodolné a krásně leštěné. Je tak snadno uchopitelný a jeho hmotnost je velmi dobře vyvážená.

 

 

Typ čepele z oceli:

- Zrcadlově povrchová úprava SRS13 mikrokarbidový prášek z nerezové oceli, jádro z nerezové oceli

- Čepel čepele: oboustranná (vyvážená 50/50, k dispozici pro leváky i praváky)

- Ocel třídy SRS13

- Tvrdost (Rockwell HRC) 63

- Výška čepele 51,3 mm

- Povrchová úprava čepele Tsuchime

- Materiál rukojeti: Vyztužené laminované dřevo s nerezovým držákem

- Původ oceli Japonsko

- Délka čepele 240 mm

- Celková délka 375 mm

- Tloušťka čepele (pata) 2 mm

- Tloušťka čepele (střed) 2 mm

- Hmotnost: 250 g

 

 

Takeshi Saji je předním kovářem v Echizenu. Saji se narodil v Takefu v roce 1948 v rodině kováře druhé generace. V roce 1992 byl oficiálně certifikován jako „tradiční mistr řemesla“ japonským „ministerstvem mezinárodního obchodu a průmyslu“. Čepele jeho nožů jsou tvarovány tradiční technikou kladivového kování s jeho jedinečnými nápady a designy, aby dosáhl krásného, silného vzhledu a docela ostrého ostří s lepší tvrdostí.

„Echizen“ je historická oblast v prefektuře Fukui, včetně města Takefu, jako jednoho z důležitých japonských hlavních měst nožů. Kuchyňské nože vyrobené v Echizen se nazývají Echizen Uchi Hamono. Umění výroby japonských kuchyňských nožů má historii asi 700 let. Echizen Uchi Hamono je ministrem hospodářství, obchodu a průmyslu označen jako „tradiční řemesla“.

 

Vyrobeno v Japonsku.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZGE4MjE