S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

 


Úvod »CHILLI KOŘENÍ A OMÁČKY» Chilli Doctor Orange Habanero chilli mash 100 ml


        

Chilli Doctor Orange Habanero chilli mash 100 ml


37x
SKLADEM

 

Dostupnost: Skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 20.04.2024 do 17:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 18:00
Číslo produktu: CHD 10
Dostupnost:
Naše cena bez DPH : 116 Kč
Naše cena s DPH (12 %):
130 Kč

Orange Habanero mash 

Mash z čerstvých chilli papriček Orange Habanero.

 

Pálivost: 300 000 SHU

Objem: 100 ml 

Složení: Orange Habanero chilli papričky, sůl, kyselina octová.

Země původu: Ekvádor

 

Paprička dosahuje vysoké pálivosti v rozmezí 200 000–300 000 SHU.

 

Papričky Habanero v sobě spojují vše, co si u dobrého chilli přejete. Jsou vysoce pálivé, takže vás rozhodně neochudí o ten pravý a poctivý hřejivý pocit, mají specifickou chuť s tóny tropického ovoce.

Mají intenzivní květinovou vůni. V chuti lze výrazně rozpoznat kokos, žlutý meloun, papayu a podtóny bobulovin, někteří v jejich chuti nachází také tóny meruňky - zkrátka úžasná záležitost pro všechny, kteří po prvotním pálení si vychutnají zaslouženou ovocnou chuť. Zajímavá je především barevná škála, kterou lze u těchto papriček pozorovat. Ze světle zelené u nezralých plodů přechází postupně v typickou oranžovou a červenou. K vidění jsou ovšem také Habanera růžové, hnědé, tmavě zelené i bílé barvy.

 

Habanero papričky žádanou přísadou do omáček a masových pokrmů. Ideální jsou také na domácí salsy a marinády. Až budete příště grilovat, zkuste do naložených kuřecích křidélek nebo barbecue omáčky přidat kousek Habanero.

 

Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat (kvasit) po dobu 2–6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

OTJmYzE5M