S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

 


Úvod »CHILLI KOŘENÍ A OMÁČKY» Chilli Doctor Red Cayenne mash 200 ml


        

Chilli Doctor Red Cayenne mash 200 ml


35x
SKLADEM

 

Dostupnost: Skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 04.04.2023 do 16:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 03.04.2023 18:00
Číslo produktu: CHD 12
Dostupnost:
Naše cena bez DPH : 157 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
180 Kč

do košíku:
  ks  

Red Cayenne mash

Tekutý mash z červených chilli papriček cayenne.

 

Pálivost: cca 30 000 SHU

Objem: 200 ml

Složení: Red Cayenne chilli papričky, sůl 12 %, kyselina octová 3 %

Země původu: Peru

 

Cayenne papričky mají okolo 30 000 SHU i na opravu pálivé dosahující až 90 000 SHU. - záleží na klimatu, kde se daná paprička pěstuje. Cayenne papričky nemají žádnou signifikantní výraznou chuť, jsou velice oblíbené pro různorodou pálivost, kterou nabízí. Na světě se nachází asi 100 hybridních variant tohoto chilli.

 

Používáte do většiny jídel mletou červenou papriku (ať už sladkou nebo ostrou) a co takhle ji vyměnit za Cayenne? - jídlu dodá stejně výraznou oranžovou barvu, kořenitou chuť, a navíc přihodí i správný říz. 

 

Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat (kvasit) po dobu 2–6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NjJhODE3